Uniek bedrijfsuitje of familiedag


Zoekt u nog een leuk, leerzaam en uniek bedrijf- of familie uitje?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres, even er tussenuit en genieten van onze prachtige vogels en echt één op één met deze prachtige dieren bezig zijn? Zo kunt u optimaal genieten van de natuur en onze vogels. Buiten zijn in de open lucht geeft je energie en help je te ontspannen. De natuur voed tenslotte en geeft ook innerlijke energie.

Lachen naar het vogeltje tijdens het familieuitje

Ontvangst

U wordt ontvangen op Zorgboerderij kakelbont in Dinteloord. Een prachtige 7ha groot terrein en onder het genot van een kop koffie of thee maken we eerst even kennis met elkaar. Vervolgens wordt iets verteld wat jullie kunt verwachten en wat je wel en niet mag doen. Hierna gaan we de natuur in en aan de slag. 

De zeearend staat voor macht, schoonheid en onafhankelijkheid. Dit alles op uw arm tijdens de teambuilding

Aan de slag!

De vogels gaan bij jullie zelf op de arm landen. Onder leiding van een ervaren valkenier die volop over de bijzondere dieren verteld gaan jullie aan de slag met uilen, buizerds, gieren en zelfs arenden zoals de indrukwekkende Amerikaanse zeearend maar ook neemt Zazu bekend van de Leeuwenkoning soms deel aan de workshops. Denk eraan een fototoestel mee te nemen, want natuurlijk mogen er foto's worden gemaakt van deze onvergetelijke dag!

De workshop duurt ongeveer 2 uur en wordt gegeven bij ons in Dinteloord. Je leert alles over de vogels en hun bijzonderheden en maakt ze van heel dichtbij mee. Een ervaring voor jong en oud om niet snel te vergeten!

uw familiefoto met een van onze vogels tijdens de familiedag bij roofvogels en uilen

Prijzen en beschikbaarheid

De workshop wordt gehouden op onze locatie in Dinteloord en is 7 dagen per week te boeken.
Deze duurt ongeveer 2 uur en is te boeken vanaf 2 personen!
Wij kunnen de tijdsplanning geheel aanpassen aan uw wensen 

De kosten zijn €195,- voor 2 personen en ieder bijkomend persoon €27,50 p.p.