Teambuilding met Roofvogels en uilen

Vind de ware valkeniers in uzelf!

Een team is een groep mensen die werken aan een gezamenlijk doel, waarbij ze voor het behalen van het gewenste resultaat van elkaar afhankelijk zijn. Valkenier en vogel moeten op hun beurt ook samenwerken waarbij vertrouwen, geduld en respect ontzettend belangrijk zijn. Ziedaar het bruggetje van valkenier en roofvogels naar een inspirerend teamuitje.

kijk in de arendsogen en hij weerspiegelt u gedrag tijdens de teambuilding

Wat kun je verwachten?
Tijdens de teambuilding sessie vertelt onze valkenier je het een en ander over onze dieren en hun bijzonderheden. Wij ontvangen jullie met een heerlijke bak koffie of thee en/of iets lekkers. Vervolgens verdelen we de groep, na een eerlijke loting in 2 subgroepen. Welke groep levert de beste valkeniers door middel van samenwerking en de juiste communicatie? Daar komen we snel genoeg achter.

Wie heeft de kookaburra het eerste op zijn arm tijdens de teambuilding?

Weerspiegeling gedrag
We gaan aan de slag met verschillende uilen, buizerds, gieren en arenden. Hierbij krijg je de mogelijkheid om het tegen je collega's op te nemen.  Roofvogels en uilen staan dicht bij de natuur en zijn erg ingesteld op hun instinct en communiceren non-verbaal. Wie heeft de beste lichaamshouding en welk team vertrouwd de vogel het meeste waar zal hij als eerste bij landen, welk team rent er sneller dan een valk of is slimmer dan een caracara?

Een leuk en gezellig wedstrijd element en samenwerken in een team zorgen, samen met onze roofvogels en uilen, voor een leerzame en onvergetelijke dag.

Tijdens de teambuilding komt de ware valkenier naar boven

Prijzen en beschikbaarheid

De teambuilding wordt gehouden op onze locatie in Dinteloord en is 7 dagen per week te boeken.
Deze duurt ongeveer 2 a 3 uur en is te boeken vanaf 7 personen!
Wij kunnen de tijdsplanning geheel aanpassen aan uw wensen en dit natuurlijk uitbreiden met een heerlijke lunch, diner of BBQ!

De kosten zijn vanaf €39,50 p.p.