U kunt bij ons ook:

Demonstratie
Vind u een workshop of teambuilding te lang duren en zoekt u liever een kortere of minder actieve activiteit? U kunt ook een demonstratie bijwonen op onze locatie.  U kunt op onze vliegweide genieten van de prachtige vluchten van o.a.: uilen, buizerds, valken gieren en arenden. Dit kan vanaf 1 tot 100 personen. De demonstratie duurt ongeveer 45 a 60 minuten. De kosten hiervan zijn €400,- ongeachte het aantal mensen. Dit kan vanaf 1 tot 100 personen. 

unieke roofvogelshow op onze locatie

Kinderfeestje!
Ben je binnenkort jarig en lijkt het je leuk om jou kinderfeestje te doen met echte roofvogels en uilen? Haal de Freek Vonk in jezelf naar boven samen met een 10 tal vriendjes of vriendinnetjes. Een kinderfeestje is uniek, leerzaam en vooral heel cool! We gaan misschien uilenballen uitpluizen, wedstrijdje doen tegen een caracara, kennis maken met verschillende uilen en buizerds!
Dit duurt ongeveer 1,5uur en kost €195,- meer info klik hier!

Het leukste kinderfeestje van Nederland

Privé workshop

Even samen er tussenuit met partner of gezin en niet met familie of bedrijf? Ook dit is mogelijk! Tijdens onze privé workshop wordt U het een en ander verteld over onze bijzondere dieren. Uniek aan een privé workshop is dat wij alle tijd voor u hebben en u al uw vragen op de valkenier los kan laten en meerdere malen met de vogels mag vliegen! Dit duurt 1,5 uur en de kosten bedragen 195,- voor 2 pers. meer info klik hier!

unieke prive workshop met patner of gezin

Prijzen en beschikbaarheid

De bovengenoemde activiteiten wordt gehouden op onze locatie in Dinteloord
 de prijzen staan vermeld bij de activiteit en deze zijn 7 dagen per week te boeken op afspraak.
Voor meer informatie, boeking of exacte prijs vragen wij u contant op te nemen.